Nouveau Pays

verslag gino Garau, juli 2008

vakantie de lot 2008

We kwamen op zaterdag 26 juli laat in de middag aan. peter liet ons het huisje en de tuin zien en toen kwamen we bij de steiger en het water. het huisje was prachtig en ik had zelfs een eigen slaapkamer.en op het terras staat een lekkere schommelbank, met mooi uitzicht. de tuin is heel groot met een mooi zwembad waar je lekker in kan zwemmen.

yvonne en peter zijn hele aardige mensen en ze maken hele lekkere sateetjes met kroepoek erbij. ik ging elke avond met mijn vader en moeder vissen zij visten op karper en meerval en ik ging met een dobber op andere soorten vissen.de eerste avond ving ik niks, maar de volgende avond toen het donker werd kreeg ik een aanbeet, en wat denk je? vang ik zomaar een kleine meerval.dat vond ik erg leuk. mijn vader en moeder vingen niks. het water stroomt soms heel erg hard en dat vist met een dobber niet zo makkelijk, maar op de top vissen gaat wel goed. het was erg warm weer en overdag gingen we lekker in het zwembad spelen. ook de hangmat in de tuin is erg leuk en ligt erg goed’.  bijna elke keer dat ik ging vissen ving ik wel een meerval allemaal rond de 45 cm en op de laatste avond ving ik ook nog een grote brasem en deze was erg sterk.  ik hoop dat we volgend jaar hier weer een mooie vakantie hebben met meer en grotere vissen.

groetjes van gino

Roeien Varen Bootje Meren Water Vakantiehuis Aan Water Grote Tuin 6 Personen Nouveau Pays

Visverslagen

Heb je genoten van jouw verblijf in onze Gîte / vakantiewoning aan de prachtige rivier de Lot?

Als jij een ervaring hebt die je graag met ons wilt delen, stuur dan jouw verslag naar ons op. Wie weet wordt jouw verhaal binnenkort wel op onze website gepubliceerd! We zijn erg benieuwd naar jouw feedback en ervaringen.